Baardtrends van 2017

Baardtrends van 2017

2016 was hét jaar van de baard. De vraag is nu alleen of deze trend blijft aanhouden. Wij sommen de baardstijlen op die je in 2017 terug gaat zien.

Baardtrends in 2017

2016 was hét jaar van de baard. De vraag is nu alleen of deze trend blijft aanhouden of dat iedereen dadelijk zonder baard rondloopt. Hieronder kun je over de baardstijlen lezen die je in 2017 terug gaat zien.

 

Een volle, wilde baard

Mocht je de baardentrend misgelopen zijn in 2016, dan krijg je dit jaar een tweede kans. Ook in 2017 is het namelijk hip om een volle baard te hebben. Het mag vooral lekker wild dus wanneer je ook nog een volle bos met krullen hebt, zit je gebakken. Ga voor deze look wel naar een gespecialiseerde barber toe om een mooie fade van je kapsel naar je baard te krijgen. Twijfel je nog? Laat de feiten je dan overtuigen:

 

  1. Uit een studie van de University of Southern Queensland is gebleken dat een baard tot wel 95% van de schadelijke UV-straling tegenhoudt. Kortom: minder kans op huidkanker en je gaat op een natuurlijke manier rimpels tegen.
  2. De baard filtert schadelijke stoffen die je ziek kunnen maken. Met andere woorden, het houdt de luchtwegen een stuk schoner. Was je baard echter wel regelmatig met baardshampoo. Deze zijn natuurlijk te vinden in onze webshop.
  3. Je loopt minder kans op een geïrriteerde huid doordat je snijwondjes vermijdt. Daarnaast houdt je baard je gezicht lekker warm tijdens de wintermaanden. 

 

De snor

Toch wordt de volle baard ook grotendeels vervangen door een stijl die terug is van weggeweest: de snor. Niet alleen de muziekwereld wordt vandaag de dag weer beïnvloed door de tunes uit de jaren '70, ook de kleding- en haarstijl komen weer terug. Het voordeel aan de snor van 2017 is dat het niet heel strak onderhouden hoeft te worden. Een beetje wild mag, dus de trimmer hoeft geen overuren te maken. 

 

Stoppels

Voor degene die fantaseren van een goed behaard gezicht, maar die helaas de juiste genen niet bezitten, is er de stoppelbaard. Lullig? Welnee! De meeste vrouwen kwijnen weg bij mannen met een drie-daagse stoppelbaard. Deze stoppelbaard dient uiteraard wel onderhouden te worden zodat het op de juiste lengte blijft. 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields